Nyheder

12. jan 2016 Schleswig Domkirke 2015

Korpiger med de nye kjoler i Schleswig Domkirke sommeren 2015


21. dec 2015 Glædelig jul og godt nytår!

Med et stemningsbillede fra indvielsen af den fine belysning i I. C. Møllerparken ønsker Konservatoriets Pigekor jer alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.


9. sep 2015 Nyt kortøj

Der har været travlhed i systuen. Tirsdag blev de sidste toppe til kjolerne syet færdig. Tak til de flittige syersker for det flotte arbejde!!


14. jul 2015 European Choir Games

Pigekoret vendte søndag morgen hjem med et sølvdiplom til samlingen efter, at de deltog i den internationale kor-konkurrence i Magdeburg i Tyskland. Et arrangement hvor mere end hundrede kor fra hele verden deltog. New...


8. jul 2015 European Choire Games - Magdeburg

Pigekoret i nye kjoler til konkurrencen European Choire Games i Magdeburg, hvor de møder kor fra hele verden. Følg os på vores Facebookside "Konservatoriets Pigekor" RIGTIG GOD SOMMER!!


21. jun 2015 Sæsonafslutning

En dejlig sponsorkoncert blev sunget i en stopfyldt koncertsal. Korskolen og Pigekoret kan nu sige tak for denne sæson!! Snart rejser pigkoret til konkurrencen European Choire Games i Magdeburg, hvor de skal møde kor fra...


28. apr 2015 Indspilning

Fredag aften blev der lagt kor på Camilla Skjærbæks meget smukke sang "Ramt". Vi glæder os til, at høre det færdige resultat.


Displaying results 15 to 21 out of 97

Facebook